Matte!

publicerat: 2011-11-29 | 10:41:31 i lektioner

jadå! jag gillar att uppdatera bloggen rätt så ofta som ni kanske har märkt? höhö. Men iaf, sitter här å jobbar med matte. Är igentligen klar med kursen, men Matte B blev för svårt, så nu sitter jag här och har repetion för mig själv :) har haft idrott idag också, och känns gött att vara klar med simningen! fast ska prova att få VG i det, eftersom jag var ETT poäng undan, då är det väl bara dumt att inte testa att få det ena poänget?
idag är det kvälls information för niorna! jag vet att jag ska vara med, och hoppas dem andra i klassen också ska vara med! så jag inte kommer att vara ensam från Essa 11 :( menmen, någon från klassen måste ändå vara med, och jag ska! :)
pusshej
/ christina♥

ESSA11 ä bäst :)

publicerat: 2011-11-28 | 16:36:23 i foto
Hej hej, Caroline här. Tänkte bara skriva mitt första inlägg te bloggen. Ä ganska ny på det så ni får ursäkta ifall det blir fel :P Många av de andra har skrivit om vår klass och varför vi är så bra, så nu tänkte jag säga va jag tycker. ESSA11 ä nog den bästa klassen jag någonsin gått i å jag ä glad att jag hamnade just där. Alla ä jätteschyssta å vi kommer jättebra överens. Det bästa, enligt mig, är att trots våra olikheter i vissa saker, så accepterar alla varandra precis som de är :) Känner på mig att de kommer bli en riktigt bra gymnasietid


Ha de bra// Caroline (Carro)

Dags att presentera sig ?

publicerat: 2011-11-27 | 20:51:02 i foto
Hejhej alla fantastiska läsare! Malin här, kände för att göra ett litet inlägg jag också. För drygt ett halv år sedan tog jag bort min egna blogg pågrund av personliga orsaker, och stress! Det blev för mycket helt enkelt.Men en blogg med min underbaras klass gjorde det så mycket roligare. Det bästa är att vi även tjänar pengar på vår blogg, och vi har inte hållt på så länge, hur coolt är inte det? :D Hela helgen tillbringade jag i sweet Norway♥ med nära och kära, laddat upp inför en till skolvecka. Blir ju klart mycket mer givande om man har energi till det.

Önskar er alla en mysig söndagskväll och hoppas ni inte har blåst bort idag (a)

Puss & Kram

image description

updates :)

publicerat: 2011-11-27 | 16:00:52 i länker
Hej allihopa!
Tänkte uppdatera lite:) höhöh.
jag sitter nu hemma, under täcket och väntar på att gossipgirl ska ladda klart så jag kan kolla vidare på sesong 3 :)! älskar verkligen den serien, awh. DRAMA! kollade på typ 8 avsnit från GG igår med, + att jag kollade Twilight, Breaking Dawn part 1 också! Skit bra var den! awh, längtar verkligen till part 2 kommer :) Btw; det finns länkar under menyen på vänster sida av bloggen där du kan tjäna pengar på din blogg, & du kan få fler besökare! Också över våran design längst upp finns två länkar.
Berätta gärna om ni har fler sajter som ni vet om vi kan fixa, så vi kan tjäna ännu mer pengar! Har blivit många besökare sedan Onsdags, när vi började blogga! Tack till er alla! har vi föressten några stammisar? som läser bloggen regelbunden? kul att veta :)
Pusshej
/ Christina ♥

lite roliga bilder! & några normala!

publicerat: 2011-11-25 | 19:34:24 i minnen
ämt nu tänkte jag bara uppdatera våran blogg, eftersom ingen annan hade gjort det! :) (om ni inte vet det, så är jag norsk! så det kanske blir lite mix av svenska & norska ord :$, säg till om ni inte förstår ;o!)
spotify är så otroligt crap ! har inte preminum (?) så jag kan inte lyssna mer! Har tydligen lyssnat på tio timmar denna månaden redan?! vadå redan?! den är ju långt ifrån SLUT?! ah, ibland suger mitt liv.. :(
ibland måste man ju bjuda på sig själva?! ♥ Linnéa & jag :)
jag hade otorligt kul med Jacquline's Ipod ! haha, faceboot ♥ vi skrattade as mycket till denna bilden! jag skrattar fortfarande känner jag:)
Melinda & Jacquline på bussen ♥
Bild från en Estet lektion! Linnéa var as snygg i detta ! :) ♥
Eric provade det först då :) Titta vilken snygging! :D ♥
Madeleine & Irina på samma Estet lektion :) ♥
Malin ♥
Sara! ♥ Bilden är från då hela klassen (?) minus mig var i Oslo :) Tyvärr var jag i Karlstad den dagen, och missade hela klassresan :( Här är Sara på toaletten på Operan i Oslo! så lycklig!
jag vet inte vem som tagit denna bilden, därför det inte står något namn! ;o men här är iaf Jacquline! ♥
samma med denna bilden. inget namn, vet inte vem som tagit den! Här är Caroline :) ♥
& samma med denna bilden! emelie ♥
& här har ni mig då! Nyligen brunette! D: haha!
jag & Charlotte i london! haha, förlåt för denna bild, men utan dem svarta.. hade det varit värre! ♥
Detta får bli sista bilden! GUd va vi skrattade till denna! Men söt är du Linnéa! :D♥
hoppas ni alla har haft en fin fredag! Det har jag haft iaf.. har varit duktig & snäll emot pappa, städade typ hela 2:a våningen idag, han blev så lycklig & glad när han kom hem :) Nu tänkte jag se ifall jag går ut och träffar några kompisar, eller om jag blir inne som igår kväll och provar att lära mig lite mer photoshop? svårt dilemma det där! men puss på er.
Pusshej
/ Christina ♥

Underbar klass!

publicerat: 2011-11-24 | 22:22:37 i foto

Hejsan alla läsare:) Detta är då våran blogg som hela klassen essa11 får skriva i om klassen och allt som handlar om vad vi gör på skolan,studieresor och sånt. Vi är en väldigt bra klass tycker jag, en bra gemenskap i klassen och bra samarbete. Idag hade vi som andra sagt volleyboll, jag var inte med men tyckte våra lag i klassen var bäst även fast vi inte vann. De hade roligt och var så duktiga och det är huvudsaken, men nästa år kanske vinner vi hela turneringen!



Av:Emelie


God kväll..

publicerat: 2011-11-24 | 19:10:36 i foto
Jag sitter just här och bloggar, jag har tråkigt! Men imorgon så har alla på skolan studiedag eftersom att det var volleyboll turnering idag.. Vi var några centimeter ifrån att vinna mot lärarna!! Jag och Christina var nog dom som vart mest surast när vi förlora mot andra klasser.. :( Men det är sånt som händer.. Hoppas det blir bädminton turnering för det är jag bra på.. :D Hehe!!

Nu ska ja ta´t lugnt.. :D


Puss & Hej

Melinda

vi tjänar pengar på våran blogg, redan!

publicerat: 2011-11-24 | 14:26:34 i länker
& det kan du också göra, hur lätt som helst! sitter i skolan och surfar lite! du kan registrera dig på bildlänken jag har under här, helt gratis. hur skönt är inte det då?! att tjäna pengar på sin blogg, även om du inte är den mest kända bloggerskan? ;o tyckte det lät gott, så jag checkade ut det :)! rätt så nöjd alltså!
plusikassan.se
tryck på bildlänken över här, och registrera dig! Snabbt & enkelt! kan det bli bättre?

Volleybollen!

publicerat: 2011-11-24 | 13:47:01 i sport & träning
ja! då sitter jag här med Irina. har nyss kollat igenom alla bilderna, och fyfan vad jag skrattar! otroligt många roliga, konstiga, söta, gulliga & underbara bilder som kommer bli fantastiska minnen! ♥

här har ni några bilder från våran idrotts dag! kan säga så här att det va ett par av oss som fick otroligt ont i armen! haha, sitter här med lindor på den ena armen.. klarade också att få mat på mig idag, eftersom jag hade lindorna på armen.. :$ menmen, allt i allt var detta en toppen dag! tyvärr vann vi inte! men Esteterna kom faktiskt till slutspelet, medans Samhällsgänget rök ut innan! :( Så då gick vi ihop, och blev ESSA 11 gänget ist! (vi förlorade!) det sämsta med dagen var väl att vi spelade mot några 3:or.. och förlorade med 25-0 (vi fick 0 poäng! :D) men ändå så var det jätte roligt!


Caroline, Christina, Malin & Melinda :) ♥


Melinda :) ♥


Haha! tycker denna bilden var lite rolig.. Har mångamånga flera, men det blir lite för många att ladda upp här på bloggen.. Men iaf, det roliga med bilden som jag tycker är att typ alla väntar på att jag ska ta bollen, och väntar.. spännande tydligen! :) Esteterna är duktiga på volleyboll! (det är väl okej att skryta lite;)? ♥

hoppas ni gillade våra fina bilder! Och hejade på oss. Även fast vi inte vann, så VET jag att alla som spelade (från Essa 11) har haft det ganska kul.. eller dem flesta har haft det iaf! Jag vet ju inte om precis alla tyckte det var roligt ;)! Jag & Melinda har skrattat så mycket, så nu har jag ont i magen! bruker oftast bli så när jag skrattar, höhö! I morgon blir det studie dag, och vad ska man hitta på då? jo, jag har nyss laddat ner en gratis version av Photoshop (30 dagar bara; men som tur är har jag min privata dator, sen så har jag skoldatorn. + att vi har photoshop på dem vanliga datorerna som skolan har:D så klarar mig nog). Imorgon tänkte jag då att prova på att göra en design.. Någon som vet hur man gör? ;o skriv gärna en hemsida eller blogg som kan vara till hjälp med guider och så.. :)

/ pusshej
Christina. ♥

Essa 11´s skoldag torsdag 24/11..

publicerat: 2011-11-23 | 16:53:20 i lektioner
Ja som rubriken säger så har vi en skoldag imorgon, sista före helgen har studiedag på fredag.. men iallafall så kommer vi ha en liten volleyboll turneringen där vi är klasserna mot varandra men även baggium och lärarna kommer ju vara med.. Jag hoppas vi tar lärarna.. Jag skulle vilja slå ut baggium också eftersom dom är inte i vår skola och har heller ingen idrott.. Så vi borde ta dom.. :D Men i allafall vår klass blir uppdelad i 2 lag, ett med vi som går estet och ett med dom som går samhäll. Jag tror de blir en rolig och händelserik dag med mycket skratt och kanske lite gråt, de beror helt på om man är en dålig förlorare eller inte.. Jag skulle nog inte gråta.. jag e inte så tävlingsinriktad på sånt här men klart jag tar fram vinnarskallen när jag spelar.. :D Ja jag hoppas ni fick en liten inblick på vad vi ska göra imorgon,.. Om det är något så bara kommetera.. Detta inlägg skrevs av: Melinda i Essa11, går estetprogrammet.. :D

vill du ha flera läsare till din blogg?

publicerat: 2011-11-23 | 14:47:11 i länker
då borde du trycka här. Registrera dig, och sprid din url vidare! :)

Bästa bilden!!

publicerat: 2011-11-23 | 12:59:15 i foto


Av: Christina!!

första inlägget!

publicerat: 2011-11-23 | 12:44:17 i foto

Melinda har gjort denna! Tyckte den var otroligt snygg.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!