Tjenare!! :D

publicerat: 2012-01-27 | 12:08:50 i foto
Sitter med Christina i datasalen och väntar på 14,35 bussen.. hehehe vi slutar extremt tidigt på fredagar.. :D Det är skit gött.. Heheh ja våran uppdatering kanske inte är den bästa men vi i klassen tror jag har tappat lusten med en klass blogg.. Vi hade jätte mycket Mål med bloggen före vi starta en. Ja det var: 1. Bli större än Kissies blogg.. 2. Läsa tillbaka i den efter dessa 3 år på gymnasiet och se vad vi gjort.. Heheh ja de finns så mycket mer att se fram imot med den,, jag tyckte personligen att det skulle bli kul att ha en klass blogg.. Nu skulle jag igentligen bara skriva ett litet inlägg eftersom att jag har såpass bra tid och jag uppdaterade min jämt nyss så kolla den också är ni snälla.. Puss och kram!! :D <3 http://meezz95.bloggplatsen.se/

jag gillar majs

publicerat: 2012-01-23 | 13:01:51 i lektioner
hej hejdå varsegod för en uppdatering. känns rätt drygt men, jag måste bara! snälla, hata mig inte. därför jag är så söt. nejdå! skojjar :) men vi har liksom ingenting att blogga om? skriv vad ni vill ha? kanske en helt konstig videoblogg av oss i klassen? VILL NI DET ELLER?!?!?! puss <3 Christina & Linnéa <3333

The voice Sverige :)

publicerat: 2012-01-15 | 00:03:09 i foto
Hej hej! Tänkte börja me att säga som Melinda: ursäkta att vi inte bloggat på ett tag. Jag själv har inte haft tid den senaste veckan för det har vart så mkt annat. Men nu tänkte jag slänga in ett inlägg helt random :P Vissa blir kanske lite förvirrade när de läser titeln här ovanför, men då kan jag förklara att The voice Sverige ä ett nytt program på Tv4 som går varje fredag. Anledningen te att jag skriver om just det ä att jag blivit mer eller mindre besatt av programmet :P De påminner lite om IDOL och alla andra sångprogram som gått genom åren, å jag orkar inte förklara hur de hela går till, men jag kan starkt rekommendera att de ä sevärt :) Medverkande ä bl.a Magnus Uggla, Carola, Petter och Ola Salo 

// Caroline :)

Ojj!!

publicerat: 2012-01-14 | 21:02:00 i foto
Hejsan! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att ingen av oss i klassen har bloggat så mycket.. Ingen har tid,, tror det är den enda förklaringen till att inte ha bloggat.. :S
Ja jag tror jag säger URSÄKTA för oss allihopa.. Men alla i klassen verkade så uppspelta och förväntansfulla för att vi skulle ha en blogg tills vi gått ur 3:an.. :) Men som det ser ut nu så kommer bloggen gå under före världen gör de..
Så om vi inte bloggar så mycket så är det för att vi har mycket med skolan att göra eller annat.. :D
Bloggar så ofta vi kan.. Vi kan inte blogga var enda minut,.. :(
Jaja ha det så bra så länge, vi hörs.. :D
Kram!! // Melinda! <3

Min egna blogg..

publicerat: 2012-01-07 | 16:19:05 i vardagen
Ja jag har också en egen blogg.. Men jag kommer blogga här med.. vi är ju några som bloggar här som Christina skrev i sitt inlägg.. :D
Jag kommer skriva om min vardag och dela med mig lite bilder!! :D
Hoppas ni kollar min blogg med.. :D
http://meezz95.bloggplatsen.se/
Kram
Melinda <3

jobbet

publicerat: 2012-01-07 | 14:23:08 i vardagen
hej alla!
ett tag sedan jag uppdaterade. har börjat blogga på egen blogg också, eftersom där kan jag skriva lite mer än vad jag kan göra här, eftersom vi är väl 10 st som skriver på denna bloggen! kommer bli underbara minnen om typ 2 och ett halvt år, när vi är klara på skolan, titta tbx på bloggen liksom! åh, underbart.
jag har också fått mig jobb, på euro cash på centret här jag bor! börjar 10 mars - och ser ganska fram emot att börja där! :D hehe, då blir det pengar i kassan!



men iaf, om ni vill kolla in min nya blogg ; www.christinakristiansen.blogg.se - där skriver jag lite mer om lägenheten och så. flyttar ju om 25 dagar (1 februari), och har ganska många blandade känslor för det.
det som hänt sedan sist är att jag är tbx i sverige, och det känns rätt gott! ska på skolan på tisdag, och längtar som en liten snorunge! haha, brukar inte vara så att man typ vill till skolan - men efter att ha läst 1 månad på distans har jag lärt mig att oavsett hur det är i skolan, om du trivs eller inte, er det det sociala som betyder något! jag trivs jätte bra i skolan, och tycker om skolan. får rätt så bra betyg också, och ja - ganska nöjd om jag får säga det själv!
jag kommer göra ett inlägg på den nya bloggen (och kanske här) om hur 2011 har varit! kommer ju bli ett långt inlägg, men vi får se, annar lägger jag upp en länk eller något, så ni kan se ändå! :) har också kommit på några på nyårslöften osm jag kommer dela mer er senare!
pusshej
christina

6 Januari 2012!

publicerat: 2012-01-06 | 22:17:36 i vardagen
Ja nu var det ett tag sen jag bloggade, hade inget att göra och då tänkte jag blogga lite på våran klassblogg..
Hoppas ni haft en bra nyår och en bra start på det nya året.. :D Det har jag haft!
Idag har jag vart med en kompis, var på centret och tog en glass sen vart de shopping runda.. För mig vart det 2 linnen och ett pannband.
Hoppas ni får en fortsatt bra januari och resten av 2012, det ska jag i allafall!! :D
Puss på er! :D <3

Nytt år, nya utmaningar :)

publicerat: 2012-01-01 | 01:21:20 i foto
Hej hej :) Vill bara önska alla i klassen å alla läsare ett riktigt gott nytt år till å börja med :) Jag tillbringade hela kvällen hos min syster å hennes familj, riktigt trevligt får jag säga. Känns ganska konstigt att 2011 redan ä slut, men jag tyckte samma sak förra året när 2010 tog slut. Nåja, de brukar ta ungefär en vecka innan jag vant mig :P Jag klagar iaf inte, för det här året har ärligt talat varit ett av de bästa hittills :)
Jag har:

- Avslutat grundskolan me ganska bra betyg
- Blivit antagen te det gymnasium jag ville
- Haft en riktigt bra första termin på ÅGY
- Firat min 16:e födelsedag :P
- Hamnat i en av de bästa klasserna någonsin
- Och slutligen, fått många nya vänner å bekanta
i nya klassen :D

Jag hoppas att 2012 kommer bli lika bra som förra året, för som de står i rubriken: ett nytt år innebär nya utmaningar, å än så länge ä de ingen som vet vad framtiden har att komma med :)

Ha ett riktigt gott nytt år och god fortsättning :D // Caroline

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!